Ordu’da Gezilecek Yerler ve Konaklama Tavsiyeleri

Ordu Gezi Rehberi - Lebego1.Com

El değmemiş plajları, akarsuları, göller, yaylaları, milli parkı ve kanyonları ile doğaseverleri büyüleyen şehir, tarihi yapılarıyla da tarih kültür gezilerinin tercih edilen noktaları arasında yer almaktadır. Ordu gezilecek yerler anlamında son derece zengin olmasıyla birlikte, özellikle tercih edebileceğiniz noktalar; Boztepe, Çambaşı Yaylası, Perşembe Yaylası, Ohtamış Şelalesi, Kültür Merkezi, Yason Burnu ve Çaka Plajı şeklinde sıralanmaktadır.Karadeniz’in nadide güzelliklerine ev sahipliği yapan Ordu, günümüzde yerli yabancı pek çok turisti ağırlamaktadır. MÖ 675 yılından sonra Ordu; Kimmerler, Persler, Makedonlar ve Miletlilerin egemenliği altına girmiştir.Makedonlar, Perslerin bu bölgedeki hâkimiyetine son verdikten sonra, şehir Karadeniz Pontus Devleti’nin egemenliği altına girmiştir. 1071 Malazgirt Zaferi ile birlikte bölge Türkler tarafından kontrol edilmiştir.Pek çok kültüre ve millete ev sahipliği yapan Ordu’ya neden “ordu” ismi verildiği konusunda pek çok rivayet bulunmaktadır. Bunlardan en ünlü olanı ise, Giresun’un fethi sırasında Eskipazar bölgesinde 12 bin kişinin toplandığı ve bu nedenle bölgeye “ordu” ismi verildiğidir.Ordu, M.Ö 7. yüzyıldan bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile oldukça zengin bir şehirdir.

Ordu’da Mutlaka Gezilecek Yerler

Ordu, Karadeniz’in alışılmış yapılanmasına sahip şehirlerinden biri olmasına karşın; olağanlıktan sıyrılan pek çok doğal, tarihi ve kültürel güzelliğiyle dikkat çekmektedir. Şehirde gezip görülebilecek pek çok mekân bulunmaktadır.

Boztepe

Ziyaretçilerine Karadeniz’in ve Ordu’nun eşsiz doğal güzelliklerini, kuşbakışı olarak sunan tepe, şehrin en çok ziyaret edilen noktalarının başında gelmektedir. 530 metre yükseklikte yer alan Boztepe, kafe, restoran ve hediyelik eşya dükkanları açısından da oldukça zengindir. Bölgenin bir diğer özelliği ise şehrin yamaç paraşütü noktası olmasıdır. Burada profesyoneller eşliğinde yapılabilen yamaç paraşütü aktivitesi 15 dakika sürmektedir. Özel araç ve 2011 yılında hizmete açılan teleferikle çıkış imkanı bulunmaktadır. Şehir merkezine 8 km mesafede yer alan Boztepe’ye özel araçla ulaşım kolay olsa da teleferikle ulaşım, Karadeniz manzarası eşliğinde, yemyeşil ağaçların arasından gerçekleşerek bir gezi niteliği taşımaktadır. Ordu gezilecek yerler düşünüldüğünde, Boztepe mutlaka görülmesi gereken bölgelerden biridir. Aynı zamanda muhteşem bir doğal güzelliği de ayaklarınızın altına sunan oldukça özel bir mekan sizleri bekliyor.

Çambaşı Yaylası

Karadeniz Bölgesi’nin en önemli yaylaları arasında yer alan Çambaşı Yaylası, şehir merkezine 60 kilometre uzaklıkta ve Kabadüz İlçesi sınırlarındadır. 1850 metre rakıma sahip olan yaylanın şifalı suları bulunmaktadır. 1991 yılında Turizm Bakanlığı tarafından yayla turizmi bölgesi ilan edilmiş olup, 72 obası ile Türkiye’nin en geniş yaylası olma ünvanına sahiptir.Ziyaretçilerini eşsiz doğası ile kendisine hayran bırakan yayla, neredeyse tüm doğa sporlarını yapmaya elverişli alanlara sahiptir. Kuzuların ve atların özgürce dolaşabildiği yaylada alabalık üretim tesisleri yer almaktadır. Çambaşı Yaylası’nda piknik alanları, konaklama tesisleri ve restoranlar hizmet vermektedir. Yaz – kış turistlerin tercih ettiği bölgeler arasında yer alan Çambaşı Yaylası’nı Ordu’nun turizm cazibe merkezi haline dönüştürmek için 2010 yılında Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi çalışmalarına başlanmıştır. Çalışmalar 2017 yılında tamamlanmış ve merkez hizmete açılmıştır. Küçük bir bölge gibi görülse de hem doğal sit alanı aynı zamanda da oldukça sessiz ve sakin yerlerden biridir. Ordu gezilecek yerler düşünüldüğünde Çambaşı Yaylası mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri konumundadır. Güzel bir hafta sonu kaçamağı için bu yaylayı ziyaret edebilirsiniz.

Perşembe Yaylası

1991 yılında Bakanlar Kurulu’nun kararıyla turizm bölgesi ilan edilen Perşembe Yaylası, sadece Ordu’nun değil, tüm Türkiye’nin en güzel yaylaları arasında yer almakta olup, Dünya Mirasları Listesi’ne dahil edilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Perşembe yaylası bölgenin en güzel yaylaları arasında yer almaktadır.Ordu’nun Aybastı İlçesi’ne 17 km, Akkuş İlçesi’ne 12 km mesafede yer alan Perşembe Yaylası 1500 metre yüksekliğe kurulmuştur. Her yıl Temmuz ayında düzenlenen şenliklerde ise güreş müsabakaları, at yarışları, sosyal ve kültürel etkinlikler, folklor gösterileri ve çeşitli yarışmalar yapılmaktadır. Son derece doğal bir bölge olmasıyla birlikte Ordu sınırları içerisinde olmasıyla da sık sık ziyaret edebileceğiniz bölgelerden biridir.Yeşil alanlar içerisinde dinlenme, yamaç paraşütü yapma ve safari gibi imkanlar sunulmaktadır. Doğal güzelliklerinin yanı sıra, Perşembe Yaylası, kümbetler başta olmak üzere birçok tarihi esere de ev sahipliği yapmaktadır.

Yason Burnu

Ordu’nun yoğun turist çeken bölgeleri arasında bulunan Yason Burnu, hem tarihi gezilere hem de doğa gezilerine elverişlidir. Eski Ordu Samsun Yolu üzerinde konumlanan Yason Burnu, Antik Dönem’de deniz ticaretinin merkezleri arasında yer almaktadır. Yemyeşil doğası ve ağaçlarla kaplı alanlarının yanı sıra, oldukça eski bir yerleşim yeri olan burun yarım ada olma özelliği göstermektedir. Bölgede yer alan 4 bin yıllık taş balık havuzları, 1868 yılı yapımı Jason’s Church adındaki kilise ve burunun ucundaki fener, bölgenin dikkat çeken yapıları arasında yer almaktadır. Jason’s Church, Karadeniz Bölgesi’nde deniz kenarına inşa edilen tek kilise olma özelliğini taşımaktadır. Çaytepe Köyü sınırları ile de uzak sayılabilecek bir mesafede değildir. Ordu’da gezilecek yerler düşünüldüğünde Perşembe ilçesinde bulunan bu bölgeyi isterseniz Türkiye turu sırasında isterseniz de İstanbul ya da İzmir gibi büyük şehirlerden kaçarak gerçekleştirebilirsiniz. Karadeniz bölgesinde güzellikler düşünüldüğünde ilk akla gelen bölgelerden biridir.

Gaga Gölü

Gaga Gölünün bulunduğu alan Fatsa – Aybastı karayolunun üzerinde bulunan Gaga Gölü, heyelan sonucu oluşan çukurun, yağmurlar sonucu dolması ile oluşmuştur. 60 dekarlık alana sahip olan göl, 4.5 – 15 metre arasında değişmekte olan derinliğe sahiptir. Yeşillikler içinde yer alan konumu ile ziyaretçileri doğasına hayran bırakan Gaga Gölü, birçok canlıya ev sahipliği yapmakta olup, 1. – 3. derece sit alanı ilan edilmiştir. Tam bir doğa harikası olan bölgede neredeyse tüm alan ağaçlarla kaplıdır. Tertemiz bir hava almak ya da iyi bir gün geçirip bu tarz pek meşhur olmayan bölgelerde kafa dinlemek isterseniz eğer Gaga Gölü kusursuz bir tercih olarak gösterilmektedir.

Ulugöl Tabiat Parkı

Şehir merkezine 74 km mesafede bulunan Ulugöl, şehrin en büyük gölü olma özelliğine sahiptir. Krater gölü olan Ulugöl, Haruniye Köyü ile Süleymaniye Köyü sınırları arasında yer almaktadır. 26,5 hektar alana ve 14 metre derinliğe sahip olan göl, 2009 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Etrafı kızılağaç, akçaağaç ve gürgen ağaçlarıyla çevrili olan göl her mevsim birbirinden güzel doğa manzaraları sunmaktadır. Bölge, her yıl Temmuz ayında adına düzenlenen şenliklere ev sahipliği yapmaktadır. Ulugöl’ün çevresi, piknik ve kamp alanı olarak kullanılmaktadır. Bölgede WC, su gibi kamp sırasında gerekli olan donanım sağlanmıştır.

Turnasuyu Vadisi

Şehir merkezine oldukça yakın mesafede bulunan Turnasuyu Vadisi, Doğu Karadeniz’in yeni keşfedilen doğal güzelliklerinden biridir.Toplam 4 etaptan oluşan Turnasuyu Vadisi’nin güzergahı oldukça uzun olup, tamamlanması 4 – 5 gün sürmektedir. Turnalık Yaylası’nda çam ormanları ise vadinin yürüyüş yolunun bitiş noktası olarak belirlenmiştir.Vadinin içerisinde bulunan Turnasuyu Deresi, başta su kefali olmak üzere çok sayıda tatlı su balığı ve canlısına en sahipliği yapmaktadır. Derenin çevresi yeşil alanlar bakımından zenginken, Karadeniz’e dökülen bölümü rengarenk çiçeklerle bezenmiştir. Vadi, som balığı olarak adlandırılan alabalıkların yumurtladığı bölgedir.Doğal güzelliklerinin yanı sıra, kaya mezarları, asma köprüleri ve tarihi kalıntıları ile gören herkesi kendisine hayran bırakan Turnasuyu Vadisi, özellikle doğa yürüyüşünde deneyimli kişiler tarafından tercih edilmektedir. Saraycık Beldesi, ziyaretçilerin kamp alanı olarak kullanması amacı ile vadi çevresini düzenlenmiştir. Konaklama ihtiyacı bu şekilde karşılanmaktadır. Ordu şehir merkezinden Saraycık Beldesi’ne ulaşım gelişmiştir. Şehir merkezinden 18 km uzaklıkta bulunan vadiye ulaşım özel araçla yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir. Özel araç ile ulaşım seçeneğinin haricinde, şehir terminalinden, beldeye düzenli olarak dolmuş seferleri yapılmaktadır.

Çaka Plajı

Ordu’nun Perşembe İlçesi’ne 10 dakika mesafedeki Çaka Plajı, sadece Ordu’nun değil Karadeniz’in de en güzel plajları arasında yer almaktadır.Bembeyaz kumlarından dolayı Beyaz Kum Plajı olarak da anılmaktadır.Çaka, temiz denizi ile yaz aylarında hem yöre halkı hem de turistler tarafından tercih edilen en popüler plajdır. Plaj çevresinde çok sayıda işletme hizmet vermektedir. Ordu şehir merkezi ve Perşembe İlçesi’nden hareket eden dolmuşlarla plaja ulaşım sağlanabilmektedir. Özel araçla ulaşımda ise eski plaj yolu tercih edilmelidir.

Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi

Şehir merkezinde Selimoğlu Mahallesi’nde bulunan Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi, şehrin en çok ziyaret edilen tarihi yapıları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. 1896 yılında Paşaoğlu Hüseyin Efendi tarafından inşa ettirilen konak, 625 metrekarelik oldukça geniş bir alana sahiptir. 1987 yılında etnografya müzesi olarak hizmete açılan konak 2 kattan oluşmaktadır. Göz dolduran mimarisinin yanı sıra zengin koleksiyonuyla da dikkat çeken tarihi yapının ilk katında silahlar, takılar, kadın ve erkek giysileri bulunurken, ikinci katında sofa, Paşa Nine Odası, misafir odası, günlük oda ve yatak odası yer almaktadır.

Korgan Obası

Korgan, Fındık ve Tuzla tepelerinin arasında kalan Korgan Obası, kendisi ile aynı adı taşıyan ilçenin sınırları arasında yer almaktadır. Tepe ve Dip mahallelerinde yaşayan halkın yaz aylarında tercih ettiği oba, turistler tarafından da ziyaret edilmektedir. Korgan Yaylası’nda 1994’ten beri her yılın Ağustos Orman Gülü Şenlikleri düzenlenmektedir. Güreşlerin, turnuvaların, at yarışlarının, folklor oyunlarının ve havai fişek gösterilerinin yapıldığı şenlik her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turist tarafından ilgi görmektedir.

Ünye Müze Ev

Osmanlı mimarisinin Ordu’daki en güzel örneklerinden biri olan Ünye Müze Ev, geleneksel Türk ahşap işçiliği ile tasarlanmıştır. Ünye Hükümet Konağı’nın arkasında yer alan Müze Ev, taş zemine örüldüğü için dönemin en dayanıklı yapıları arasındadır.2009 yılında belediye tarafından satın alınarak restore edilen ev, bölge halkının kullandığı ev ve mutfak eşyaları ile süslenmiş ve yörenin kültürünü tanıtmak amacı ile ziyarete açılmıştır. Müze ev Pazartesi günleri hariç haftanın her günü mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilmektedir.

Yalı Kilisesi

Yalı Kilisesi Ünye’nin Orta Yılmazlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehrin en önemli dini yapıları arasında yer almaktadır. Yapımı hakkında net bilgilere ulaşılamamakla birlikte, 19. yüzyılda Rumlar tarafından inşa edildiği düşünülmektedir. 1920’li yıllara kadar ibadethane olarak kullanılan yapı, mübadele sonrası Rumların bölgeyi terk etmesi nedeni ile uzun süre farklı amaçlarla kullanılmış daha sonra da boş kalmıştır. 2010 yılında 10 yıllığına Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredilen kilise, Kültür – Sanat Merkezi’ne dönüştürülmüştür.

Ordu Günübirlik Gezilecek Yerler

Ordu doğa ve tarih turizminin en gözde şehirlerinden biridir. Merkezine yakın konumda bulunan günübirlik gezi yerleriyle şehri keşfetmek mümkündür.

Çamlık

Çamlık Ordu’nun merkezine yaklaşık 40 km uzaklıktadır. Denize bakan bir yamaç üzerinde bulunmaktadır. Piknik alanı olarak da kullanılan alan adeta doğa harikası olarak sizi büyüleyecektir.

Haznedar Konağı

Haznedar Konağı Ordu’nun merkezine yaklaşık 33 km uzaklıktadır. 18. yüzyılda Osmanlı Dönemi’nde Mehmet Bey tarafından inşa edilmiştir. Tarihi yapısı ve mimari biçimiyle görülmeye değerdir.

Göreği Manastırı

Göreği Manastırı Ordu’nun merkezine yaklaşık 45 km uzaklıktadır. Pont Devleti zamanında inşa edilmiş olan manastırdan günümüze kalıntıları ulaşmıştır. Ancak içinde kale, şato ve kilise kalıntıları bulunan yapılar bütününden geçmişe dair ipuçları bulmak mümkündür.

Ünye Kalesi

Ünye Kalesi Ordu’nun merkezine yaklaşık 68 km uzaklıktadır. 2. Mitradates tarafından 2500 yıl önce yapılmıştır. Bulunduğu konum ve tarihi yapısıyla görülmeye değerdir.

Çiseli Şelalesi

Çiseli Şelalesi Ordu’nun merkezine yaklaşık 27 km uzaklıktadır. Dünyaca ünlü şelalelerden biridir. Oldukça derin bir akıntı yolu bulunduğundan yaz mevsiminde yüzmeye uygundur.

Hoynat Adası

Hoynat Adası Ordu’nun merkezine yaklaşık 25 km uzaklıktadır. Birçok kuş türünün yaşam alanı bulduğu doğal güzelliklerden biridir. Ayrıca tarihi geçmişiyle de bilinmesi gereken bir adadır.

Ordu Festivalleri

Çambaşı Kar Festivali, kış ayında şehri ziyaret etmeniz durumunda mutlaka katılmanız gereken festivaller arasında yer almaktadır. Ocak ayının sonunda, şehrin kayak merkezi konumunda olan Çambaşı’nda düzenlenen organizasyonda off road ve kızak yarışları tüm ziyaretçilere heyecan dolu anlar yaşatmaktadır. Perşembe Yaylası Festivali ise şehrin en meşhur etkinlikleri arasında yer almaktadır. Her yıl Temmuz ayının üçüncü haftası düzenlenen ve 1 hafta süren festivalde yöresel gösteriler, at yarışları ve güreş müsabakaları ziyaretçilere farklı deneyimler yaşatırken, ülkenin ünlü sanatçılarının katılımı ile gerçekleşen konserlerle eğlenceli saatler geçirilmektedir. Vosvos Şenliği ise, tüm ziyaretçilerine yüzlerce Vosvos’u bir arada görme şansı sunmaktadır. Jip Festivali Jip Festivali Ordu’ya yılın hangi mevsimi giderseniz gidin, bir festivale denk gelme ihtimaliniz oldukça yüksektir. Şehrin yaylalarında düzenlenen festivallere katılarak, hem şehrin kültürünü tanıyabilir hem de düzenlenen organizasyonlarla oldukça eğlenceli bir gün geçirmeniz mümkündür. Türkiye’nin dört bir yanından 200’ün üstünde bu model araca sahip katılımcı ile gerçekleştirilen şenlik her yıl Temmuz ayında düzenlenmektedir. Mayıs Yedisi Şenliği de şehrin oldukça farklı eğlenceleri arasında yer almaktadır. Her yıl Mayıs’ın 20’sinde düzenlenen bahar şenliğinde, denize taş atarak dilek dilenmekte ve dertlerinden arınmak isteyenler denize girmektedir. Bu aktivitenin yanı sıra eğlencelerin ve sergilerin de düzenlendiği festival şehrin en dikkat çeken festivalleri arasında yer almaktadır.

Ordu’da Ne, Nerede Yenir?

Ordu’da, Karadeniz’in yöresel lezzetlerinin yanı sıra kebap ve pide gibi Türkiye mutfağının özel lezzetlerini de tadabilirsiniz.

-Deniz mahsulleri: Derin Balık
-Pide, Lahmacun: Meşhur Pide
-Çorba, Köfte: Atabey Lezzet Çiftliği
-Balık: Çamburcu Balık Restaraunt
-Serpme kahvaltı: Fatsalı Hünkâr Restaraunt

Ordu’da Ne, Nereden Alınır?

Ordu’da yöresel lezzetleri bulabileceğiniz pek çok semt pazarı bulunmaktadır. Bu semt pazarlarından kestane balı ve çay gibi şehrin meşhur lezzetlerinden alabilirsiniz.Perşembe ilçesi ve Tirebolu’dan toplanan bu çayları tadını asla unutamayacaksınız. Semt pazarlarının dışında yaylalara çıkarak da pek çok yiyecek alabilirsiniz.Yağ, çilek, mısır ekmeği, reçel, pekmez gibi bir sürü doğal ürünü yaylalarda esnaflardan satın alabilirsiniz. Markaların yer aldığı daha büyük bir alışveriş merkezi isterseniz Novada AVM’yi ziyaret edebilirsiniz.

Ordu’da Gece Hayatı

Ordu’nun en çok tercih edilen gece mekânı Atatürk Bulvarı’nda bulunan Bar&Bar’dır. Bunun yanı sıra Jazz Pub, Köşk Pub, Küba Club, Gardenya Club, Cafe’s Karaoke gibi mekânlar da oldukça sık tercih edilmektedir. Ordu gezinizi planlamak için festival zamanlarını da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ordu Ulaşım

Ordu’da şehir içi ulaşım minibüs ve otobüsler ile sağlanmaktadır. Bu otobüs ve minibüsler Ordu’nun hemen hemen her bölgesine ulaşım sağlamaktadır. Belediye otobüsleri için Ordum Kart temin ederek, daha avantajlı fiyatlarla şehir içi ulaşımı gerçekleştirebilirsiniz. Minibüs ve otobüsler dışında taksileri kullanarak da şehir içinde seyahat edebilirsiniz.

Ordu’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Son zamanlarda Karadeniz şehirlerine olan gezi ve turların artması ile Ordu, turizm açısından gelişmeye başlamıştır. Şehirde her bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunmaktadır.Ordu’nun en çok tercih edilen ve şehir merkezinde yer alan otelleri ise; oldukça lüks bir hizmet sağlayan Radisson Blu Hotel ve deniz manzarasıyla ünlü Anemon Ordu Hotel’dir.Eğer şehir merkezinde konaklamak istemiyorsanız Ünye ve Fatsa gibi ilçelerde de konaklama imkânı bulunmaktadır. Yanıklar Apart Otel ve Dolunay Otel, bu bölgelerin en sık tercih edilen konaklama alternatiflerindendir.

Baliktasi Hotel

Şehir merkezi 2.8 km mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 2.1 km mesafede, Oteldeki 24 saat açık restoranda yemeklerin tadını çıkarabilmelerinin yanı sıra konuklar mevsimlik açık havuzdan, ortak dinlenme salonundan da yararlanabilirler.

Baliktasi City Hotel & Spa

Şehir merkezi 1.8 km mesafedeYurur Business Center 1.4 km mesafede, Buharlı hamam, Türk hamamı, masaj sunan otel, 60 odaya sahiptir ve Yürür İş Merkezi yakınındadır.

Atlıhan Hotel

Şehir merkezi 400 m mesafedeYurur Business Center 500 m mesafede, Boztepe ‘a kolayca ulaşabileceğiniz bu otel, özel bir banyo ile 39 odadan oluşmaktadır.

Padya Hotel

Şehir merkezi 3.0 km mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 2.3 km mesafede, Denize bakan otel, Ordu şehrinin plaj bölgesinde, Plane and man’a çok da uzak değildir.

Hampton By Hilton Ordu

Şehir merkezi 3.0 km mesafede, Oteldeki gayriresmi bir restoranda yemeklerin tadını çıkarabilmelerinin yanı sıra konuklar kütüphaneden, tenis kortundan da yararlanabilirler.

The Wyspy Hotel

Şehir merkezi 600 m mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 300 m mesafede, Bu lüks otel, merkezî bir şekilde Altınordu semtinde bulunur ve bahçe manzaralı 98 odası vardır.

Grand Ayzek Hotel

Şehir merkezi 6.3 km mesafede, Ordu Üniversitesi’ın hemen yakınında, Ordu şehrindeki bu tesis 71 odaya ek olarak Türk hamamı, masaj sunmaktadır.

Otel Vona

Şehir merkezi 1.6 km mesafedeOrimpas Business Center 900 m mesafede, Iş otel, Ordu şehrinin Ordu cable car ve Orimpas Business Center gibi görülmeye değer yerlerine gitmek için iyi bir başlangıç noktasıdır.

Aktug Elegance Hotel

Şehir merkezi 3.5 km mesafede, Ordu şehrinin merkezine 4 km uzaklıkta yer alan bu otel dalış, balıkçılık ve bünyesinde lounge bar sunmaktadır.

Sonerbey Otel

Şehir merkezi 800 m mesafedeOrimpas Business Center 100 m mesafede, Boztepe ‘a kolayca ulaşabileceğiniz bu otel, özel bir banyo ile 22 odadan oluşmaktadır.

Akamoy Boztepe Hotel&restaurant

Şehir merkezi 2.2 km mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 1.6 km mesafede, Ordu Üniversitesi’a 4.5 km mesafede yer alan bu otel, barbekü restoranı ve açık büfe kahvaltı sunmaktadır.

Kubaliç Hotel&SPA

Şehir merkezi 15.4 km mesafede, 65 odadan her biri şehir manzarasına sahipken, bünyesinde sauna, Türk hamamı vardır.

Sinema Hotel Ordu

Şehir merkezi 500 m mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 400 m mesafede, Orimpaş İş Merkezi’a erişim sağlayan bu otel, Ordu Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi’a 5 dakikalık yürüme mesafesinde ve terastaki restorana sahiptir.

Radisson Blu Hotel, Ordu

Şehir merkezi 1.9 km mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 1.4 km mesafede, Ordu şehrinde Ordu University’a yakın bulunan otel kapalı havuz ve panoramik manzara sunar.

Anemon Ordu

Şehir merkezi 1.5 km mesafedeOrdu Pasaoglu Konagi Museum 900 m mesafede, Ordu şehrinin merkezine 2 km uzaklıkta yer alan bu otel teknecilik, bisiklet, balıkçılık ve bünyesinde kafe bar sunmaktadır.

You May Also Like

About the Author: admin

Copyright © 2022 Lebego1.Com » Türkiye ve Dünya'da Gezilecek Yerler. All Rights Reserved.